magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

IVECO Levantex Kft. - IVECO márkakereskedés

A gyárilag felújított IVECO motorok árát 30%-kal csökkentettük
A gyárilag felújított IVECO motorok árát 30%-kal csökkentettük!A REMAN termékcsalád tagjai az eredeti, új alkatrészek által teljesítettel azonos műszaki követelményeknek megfelelő, minőségi, gyárilag felújított alkatrészek, amelyeknek a segítségével számottevő megtakarítást érhet el a velük egyenértékű, új alkatrészek áraihoz képest.

Az EURO 5 vagy annál jobb károsanyag-kibocsátási normával rendelkező, bizonyos F1A és F1C gyárilag felújított IVECO Daily motorok árát 30%-kal csökkentettük. Így egy új, gyári alkatrészhez képest most még inkább megéri REMAN terméket választania.

Minden REMAN alkatrészt szigorú műszaki szabványokkal összhangban álló, gondosan ellenőrzött folyamat során újítanak fel, hogy ugyanúgy teljesítsenek, mint új korukban. A komplett szét- és összeszerelés során az alkotóelemeket felújítják, vagy gyári új alkatrészekkel helyettesítik. Az újraértékesíthető alkatrészeket gondosan megtisztítják, hatékonyságukat pedig alaposan megvizsgálják, hogy garantálni lehessen az optimális minőséget, majd az elkészült motorokat gyári fékpadon járatják és tesztelik, így garantálva azt, hogy egy tökéletesen felújított motor kerül az ügyfélhez.

A gyárilag felújított motorokra 2 év garanciát vállalunk. Ennek feltétele a motor hivatalos IVECO márkaszervizben történő beépítése, valamint a gyártó által előírt kötelező karbantartások hivatalos márkaszervizben történő elvégeztetése.

REMAN alkatrész vásárlása esetén megfelelő műszaki állapotú cseredarab biztosítása szükséges, melyet a betétdíj visszafizetése előtt az IVECO ellenőriz.

Az akció 2018. december 6-ig tart.

A program további feltételeiért forduljon munkatársainkhoz, akik készséggel segítenek Önnek a motorok pontos azonosításában is:

Láng Anita – Alkatrész értékesítési munkatárs
Telefon: (+36-1) 435-3002
E-mail: alkatresz1@iveco-levantex.hu

Móger Lajos – Alkatrész értékesítési munkatárs
Telefon: (+36-1) 435-3002
E-mail: mogerl@iveco-levantex.hu

X

Visszajelzés

=