magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Prémium használt IVECO teherautók - Általános információk


büszkeségeink

használt IVECO-t szeretnék! blog

ajánlatkérés

elérhetőség
   


Használt IVECO teherautó vásárlásán gondolkodik?

Segítünk megtalálni az Önnek megfelelő járművet! Segítünk a valóban kockázatmentes használt teherautó beszerzésben! Húsz éve foglalkozunk új és használt IVECO teherautó adásvétellel, így garantáljuk, hogy Ön csak műszakilag megfelelő járművet fog vásárolni tőlünk. Telephelyünkön történő átadással, a beszerzés teljes folyamatát megoldjuk. Célunk, hogy a következő használt IVECO járművénél is bennünket keressen.

A következő módon tudunk Önnek segíteni használt IVECO gépjármű beszerzésében:

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el, hogy milyen használt IVECO teherautóra van szüksége:

Ezt követően az aktuális piaci kínálatból keresünk Önnek használt IVECO tehergépjárművet és árajánlatot adunk.  Megbízható, főleg németországi partnereinktől vásároljuk a fiatal, jó műszaki állapotban lévő teherautókat. Hivatalos IVECO márkakereskedésként hozzáférünk minden gyári adatbázishoz, rendelkezünk minden gyári céleszközzel, melyekkel az autók legrejtettebb titkait is fel tudjuk deríteni, és ki tudjuk szűrni az átveréseket, a nem reális futásteljesítményt és a rejtett műszaki problémákat.

Amint sikerül megtalálni az Önnek megfelelő használt IVECO járművet, szerződést kötünk az addig ismert adatok és részletek alapján. Az előleg megérkezését követően kollégánk megkezdi a kiválasztott IVECO tehergépjármű biztonságos beszállítását.

Személyesen, IVECO célszerszámok (pl. gyári diagnosztikai komputer, endoszkóp, szerviz adatbázis) alkalmazásával megbizonyosodunk róla, hogy a kiválasztott használt IVECO tehergépjármű valóban megfelel ügyfelünk kívánságának és elvárásainak.

  • Abban az esetben, ha olyan hibát tárunk fel a személyes bevizsgálásnál, ami addig nem volt ismert, akkor egyeztetünk a továbbiakról, és vagy keresünk egy másik alternatívát ügyfelünknek vagy teljes egészében visszautaljuk a használt IVECO teherautó beszerzésére fizetett előleget. Fontos, hogy ebben az esetben ügyfelünket semmilyen költség sem terheli, egészen az átadásig minden költséget és kockázatot cégünk visel.
  • Abban az esetben, ha a járművet műszaki és jogi szempontból megfelelőnek ítéljük, megkezdjük annak Magyarországra történő szállítását. A cégünk által adott árajánlat a használt IVECO teherautó budapesti telephelyünkön történő átvételét, és a vizsgára kész, szép állapotot is tartalmazza. Akár a teljes honosítást és magyarországi forgalomba helyezést is vállaljuk, így Önnek ezekkel sem lesz gondja. Igaz ez a megvásárolni kívánt használt IVECO tehergépjármű műszaki vizsgáztatásától elkezdve a különböző munkavédelmi, érintésvédelmi, emelőgépi, szakhatósági vagy ADR vizsgákon át a honosításig bármire.

Nagy előnyünk még, hogy a többi piaci szereplővel szemben, nem vagyunk eladási kényszerben. Csak abban az esetben kötünk üzletet, amennyiben valóban megtaláltuk az Önnek megfelelő járművet.

A használt teherautók átlagos eladási ára: 5 millió Ft-tól.

Várjuk megtisztelő jelentkezését!

Kérjük, tekintsen meg néhány példát ügyfeleinknek korábban értékesített használt IVECO járműveinkről:


További átadott járműveink »

X

Visszajelzés

=