magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Használt IVECO-t szeretnék! blog


Rossz differenciálzár – Ön vajon észrevette volna a hibát?
Használt IVECO teherautóElérkezett a pillanat, hogy végre közelebbről is megnézhessük és - ha mindent rendben találtunk - átvehessük kiszemelt használt teherautónkat, valamivel több, mint ezer kilométerre Budapesttől.

Büszkeségeink

Használt IVECO teherautókA használt teherautó vásárlástól nem kell félni, csak bízza a levantex Kft.-re a jármű kiválasztását és beszerzését.

Néhány példa a közelmúltban átadott járműveinkből, amelyet tulajdonosaik azóta is örömmel használnak:


TÜV vizsga – Nem mindig garancia a kiváló minőségű műszaki tartalomra

TÜV vizsga – Nem mindig garancia a kiváló minőségű műszaki tartalomra

A híres-hírhedt német TÜV vizsga vajon mindig biztosíték arra, hogy a megvásárolni kívánt jármű műszaki állapota megfelelő? Sajnos még itt is akadnak kivételek! Friss vizsga esetén is érdemes jobban szemügyre venni a megvásárolni kívánt gépjárművet.


Beszállítás és honosítás – 7 buktató, amivel biztosan nem számolt

Kiválasztotta a megfelelő járművet és már csak haza kell hozni? Sima ügy, gondolhatnánk. Pedig ekkor kezdődik csak a megpróbáltatások java!

A használt teherautók beszerzésével foglalkozó blogunk következő részében arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy ha meg is találta a megfelelő járművet a kínálatból, akkor sincs még túl a nehezén. Sőt, mondhatni, most kezdődik a java!


Nem mind arany, ami fénylik… (avagy fontos, hogy egy járművet vásárlás előtt ne csak a külseje alapján ítéljen meg) - 3. rész

3. rész: Előélet – Egyáltalán nem mindegy, hogyan használták az autót Ön előtt!

A használt teherautók rejtett hibáit bemutató cikksorozatunk harmadik részében egy olyan példát mutatunk be, ami igazolja annak fontosságát, hogy a jármű korábbi gazdája (vagy annak sofőrje) hogyan használta azt.


Nem mind arany, ami fénylik… (avagy fontos, hogy egy járművet vásárlás előtt ne csak a külseje alapján ítéljen meg) - 2. rész

2. rész: Részecskeszűrő – Ha nem figyel oda, akár milliós kár is érheti!

Részecskeszűrő – Ha nem figyel oda, akár milliós kár is érheti!A használt teherautók rejtett hibáit bemutató cikksorozatunk második részében egy olyan alkatrészt veszünk górcső alá, amelynek a cseréje akár milliós vagy többmilliós tétel is lehet. Ez a modern kipufogórendszerek egyik fontos alkatrésze, a részecskeszűrő.


Nem mind arany, ami fénylik… (avagy fontos, hogy egy járművet vásárlás előtt ne csak a külseje alapján ítéljen meg) - 1. rész

1. rész: Hűtővíz hőmérsékleti kronológia – Tudta, hogy ez is befolyásolja gépjárműve élettartamát?

Mire figyeljen használt IVECO teherautó vásárlása soránHasznált teherautó vásárlásakor számos tényezőt meg kell vizsgálnunk, ha jó döntést szeretnénk hozni. Nem is gondolnánk, hogy egy keveset futott, megkímélt állapotú gépjármű is okozhat hatalmas meglepetéseket, ha kicsit jobban belenézünk a belsejébe.

X

Visszajelzés

=