magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Használt IVECO-t szeretnék! blog

Rossz differenciálzár – Ön vajon észrevette volna a hibát?
Használt IVECO teherautóElérkezett a pillanat, hogy végre közelebbről is megnézhessük és - ha mindent rendben találtunk - átvehessük kiszemelt használt teherautónkat, valamivel több, mint ezer kilométerre Budapesttől.

A próba során azonban valami nem stimmelt. Kanyarodáskor furcsa érzésünk volt, mint ha zárva lenne a jármű differenciálmű-zárja. Próbáltuk kioldani, de sehogyan sem sikerült. Panaszunkra kijött a főnök, majd egy szerelő, majd egy másik. Próbálgatták, nézegették, húzták - vonták - ráncigálták, majd arra a megállapításra jutottak, hogy mi tévedünk, ez rendben működik."Csak a térkő kavicsos, azért van ilyen hangja!"

Nem nyugodtunk bele, így kértük, hogy emeljék meg az autót, hogy megbizonyosodhassunk a gyanúnkról. Emelő azonban nem volt kéznél, a teherautóban lévő emelő pedig nem működött. „Nincs mit tenni, el kell hinnie, hogy minden a legnagyobb rendben van!”

Használt IVECO teherautó

Olyan nincs, hogy valamit nem lehet, ahogy a mellékelt fénykép is mutatja. Felemeltük végre a járművet és kiderült, hogy a két hátsó kerék nem forog el egymástól, zárva van a retesz, és nem is hajlandó kioldani sajnos.

Ha így indul el vele valaki, akkor egészen biztosan mentés és hátsó híd csere lett volna a vége, nagyon-nagyon sok pénzért. Ilyen hibával természetesen mi sem vettük át az autót. Ügyfelünkkel egyeztetve másik, hibamentes járművet kerestünk számára.

Bízza ránk használt teherautója beszerzését és kerülje el az ilyen rejtett hibákkal járó kockázatot!

Keressen bennünket bizalommal:
Dunai Gábor, járműértékesítő: +36-20-539-5334, dunai@iveco-levantex.hu

Kapcsolódó bejegyzések:
Hűtővíz hőmérsékleti kronológia – Tudta, hogy ez is befolyásolja gépjárműve élettartamát?
Részecskeszűrő – Ha nem figyel oda, akár milliós kár is érheti!
Előélet – Egyáltalán nem mindegy, hogyan használták az autót Ön előtt!
Beszállítás és honosítás – 7 buktató, amivel biztosan nem számolt
TÜV vizsga – Nem mindig garancia a kiváló minőségű műszaki tartalomra

X

Visszajelzés

=