magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily fülkés alváz - Formaterv


Haszongépjárművek: üdvözöljük az új Iveco Daily világában


Műszaki adatainak és teljesítményének tekintetében egyedülálló a haszongépjárművek szegmensében.

Az új Iveco Daily haszongépjármű egyedi karakterét stílusa is kifejezi.

A könnyű haszongépjárművek szegmensében biztosított egyedülálló műszaki adatai és teljesítménye mellett megjelenése is olyan vonzó, mint egy személyautónak, mégis büszkén hirdeti professzionális, ipari voltát.

Egy teljesen új haszongépjárműről van szó: a karosszériaelemek 80%-át újratervezték, ugyanakkor az alvázalapú szerkezet – az IVECO DAILY robusztusságának és tartósságának alapja – megmaradt.

Az új haszongépjármű első része a különféle modulok harmonikus elegye: a szélvédő síkja egy folyamatos szegélyvonallal keretezve kinyúlik egészen az oldalsó ablakokig, ahol a fényszóró/hűtőrács vonalához csatlakozik a tükröknél. A lekerekített motorháztető a motor könnyű elérését biztosító nagyvonalú arányaival a két modul között helyezkedik el. Lejjebb, a lökhárítók a robusztus kerékdob felé kiszélesednek, így az úttartást egy határozott vízszintes motívummal teszik hangsúlyosabbá.

Az új Iveco Daily haszongépjárművek formatervezése és funkciója elválaszthatatlan egymástól. A fényszórókat magasan és hátrébb helyezték el, hogy védve legyenek a kisebb ütésekből eredő sérülésektől. A nagyobb üvegfelületek világosabbá teszik a fülkét, és függőlegesen növelik a látómezőt. Az új Iveco Daily fülkekialakítása javítja a haszongépjármű aerodinamikáját is.

Az új Iveco Daily haszongépjárművek ergonomikus új műszerfala és számos tárolórekesze könnyen elérhető a vezetőülésből (öt zárható rekesz, három DIN-rekesz és három pohártartó, valamint célirányosan tervezett tartók a gyakran használt tárgyak, például telefonok és táblagépek számára).

X

Visszajelzés

=