Teherautó bérlés, kisteherautó bérlés - Napi bérlés


Hogyan működik a teherautók napi bérlése?

  Teherautó bérléssel kapcsolatos tarifatáblázatunkban és járműparkunkban kiválaszthatja az Önnek megfelelő teherautót.
  Teherautó bérléssel foglalkozó értékesítőink segítenek Önnek, hogy a kiválasztott jármű szabad-e a kívánt időszakban.
  A teherautó bérlés tarifatáblázata (mely napi nettó díjakat tartalmaz) alatt találja a bérlésre vonatkozó megrendelő lapunkat. Ezt küldje el kitöltve a részünkre.
  Bérelhető teherautóinkat kizárólag budapesti telephelyünkön tudjuk átadni és átvenni. A teherautó átvétele előtt fizetendő a kaució és a várható teherautó bérlés díja. Napi teherautó bérlés esetén a kaució „A” és „B” kategóriás teherautó esetén 100.000,- Ft, „B+” és „C” kategóriás teherautó esetén 150.000,- Ft.
  Ha még nem bérelt tőlünk, akkor az első teherautó bérlés alkalmával egy banki tranzakció mindenképpen szükséges. Ez lehet utalás, vagy bankkártya. Utalás esetén az összeget látnunk kell a számlánkon a teherautó átadása előtt, bankkártya esetén azonnal vihető a bérelni kívánt gépjármű.
  Teherautó bérlés esetén a bérelhető gépjárműveket munkanapokon, 8 óra 30 perctől délután 16 óráig tudjuk átadni.
  Teli tankkal adjuk és teli tankkal várjuk vissza a bérelt teherautókat. 2 km-es környezetünkben 5-6 fajta üzemanyagtöltő állomás is található. Kérjük ezeknél tankolja tele a teherautót, közvetlenül a vissza hozatal előtt.
  Munkaidőben díjmentesen vesszük vissza a bérelt teherautókat. Lehetőség van nyitva tartási időn kívül is visszahozni a bérelt gépjárművet. Non-stop portaszolgálatunk délután 18 óra és reggel 8 óra között, valamint hétvégenként egész nap, 2.000,- Ft + ÁFA/alkalom/gépjármű díjon tud segíteni az átvételben. Portaszolgálatos átvétel esetén a teherautó bérlés pénzügyi elszámolása a következő munkanapon történik meg.