Iveco Daily furgon, kisteherautó - Jövedelmezőség

Az új Iveco Daily furgon: a legtermelékenyebb könnyű haszongépjármű a piacon


Az új Iveco Daily furgon nagy teherbírású, kisebb a tömege, alacsonyabb a rakodási magassága, és optimalizált üzemanyag-fogyasztást és hátsókerék-meghajtást biztosít.

Az új Iveco Daily furgon minden feladat esetén garantálja a maximális jövedelmezőséget és hatékonyságot.

Az új Iveco Daily a piacon kapható legnagyobb rakodóterű haszongépjármű, amelynek a raktere majdnem 20 köbméteres.

A tömeg optimalizálása után az új Iveco Daily furgont kategóriáján belül a legnagyobb terhelhetőség (több mint 4 tonna a 7 tonnás modell esetén) és a haszongépjárművek közül az egyik legkisebb önsúly jellemzi (a furgon önsúlya 2100 kg).

Az 55 mm-rel alacsonyabb rakodási magasságnak köszönhetően a be- és a kirakodás is gyorsabb és könnyebb, mint valaha. Külön előnyökkel jár a légrugós hátsó felfüggesztés, amely az Iveco Daily furgonok minden változatára felszerelhető.

Az új Iveco Daily furgonok fejlett aerodinamikája és műszaki megoldásai (az EcoSwitch módtól az intelligens generátorig) több mint 5%-os üzemanyag-megtakarítást tesznek lehetővé. Az EcoPack részeként elérhető Stop-Start rendszer további 10%-kal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást a városi forgalomban.

Mindez jelentős csökkentést jelent a jármű teljes birtoklási költségében.

A nagy kapacitások, a kisebb tömeg, az alacsonyabb rakodófelület és az optimalizált üzemanyag-fogyasztás révén (a motorteljesítmény a hátsókerék-meghajtással kiegészülve) az Iveco Daily furgonok a napjaink piacán elérhető legnagyobb termelékenységet kínálják.