IVECO Eurocargo teherautó - Megbízhatóság

IVECO Eurocargo: Munkatárs, akire számíthat

Robusztus és megbízható, ez az új IVECO Eurocargo teherautó

Az új IVECO Eurocargo teherautó megbízhatóságát és robusztus felépítését értékelik az ügyfelek: két olyan tulajdonság ez, amelyet a felépítésében a nehézkategóriájú járművekére hasonlító alvázának köszönhet.

robusztus alváz kritikus helyzetekben (kiegyensúlyozatlan terhelés vagy egy hirtelen irányváltás esetén) is teljesíti a legmagasabb szintű elvárásokat, s hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít a teherautó teljes élettartama során.

Az új IVECO Eurocargo minden feladathoz a megfelelő felfüggesztést kínálja: parabolikus vagy félelliptikus laprugókat, illetve részleges vagy teljes légrugózási rendszereket. A légrugózás elektronikus szabályzású (ECAS), amely az aktuális terheléstől függetlenül egyenletes alvázmagasságot biztosít. Légrugókkal csak a hátsó tengely vagy akár mindkét tengely is felszerelhető.

Az első és a hátsó tengely, valamint a fékrendszer biztosítja, hogy az IVECO Eurocargo teherautó megszokottan kiemelkedő biztonsági jellemzőire változatlanul és mindig számíthasson az idők során. A fékrendszer a 7,5–10 tonna össztömegű IVECO Eurocargo alvázak esetében pneumatikus-hidraulikus, míg a 11–18 tonnás teherautók esetében tisztán légfékrendszer. Az összes 4×2 hajtásképletű variánst alapáron tárcsafékek lassítják.

A Hi-SCR technológiával a kipufogórendszer egy új, elektronikus szabályzású szelepet kapott, amelyet működtetve a kipufogógáz gyorsan eléri a megfelelő hőmérsékletet. E berendezés a motorfék hatékonyságát is növeli, és ezáltal az IVECO Eurocargo teljes fékteljesítményét is fokozza.