magyar angol német román szlovák
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=


Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!


cégünkről

Üdvözöljük az 1990-ben alapított LEVANTEX Kft. honlapján!

A LEVANTEX Kft. az Iveco Teherautógyár hivatalos magyarországi márkakereskedője, és az elmúlt években elért eredmények alapján, az Iveco teherautók egyik legsikeresebb értékesítője Budapesten és Tatabányán egyaránt.

Jelszavunk: "..., hogy a teher könnyebb legyen."

Az  Iveco olyan teherautókat gyárt, amelyek a lehető legjobban alkalmazkodnak a felhasználók igényeihez, elvárásaihoz. A több száz modellből álló kínálat lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb fuvarfeladatokhoz is tudjunk megfelelő járművet kínálni. Az alvázak, a kabinok és a felépítmények számtalan variációban illeszthetők össze.

Az 1000 európai szerviz állomás és az ehhez tartozó 24 órás Service Assistant mentő-szolgálat pedig biztonságot ad a járműtulajdonosoknak.

A LEVANTEX Kft. hitvallása:

  • Megbízhatóság - ígéreteinket betartjuk. Kiváló minőségű, költség-hatékony terméket kínálunk.
  • Elkötelezettség - felelőséget vállalunk mindenért amit csinálunk, és mindenkiért aki részt vesz a munkában.

E-mail: E-mailt megjelenít


Ügyvezetőnk az 50 legsikeresebb üzletasszonya között

A Magyar Hírlap gondozásában az elmúlt év május 12-én megjelent az 50 legsikeresebb üzletasszony című kiadvány. Ügyvezetőnket Láng Évát is beválasztották a sikeres hölgyek közé.
[ Teljes cikk olvasása, letöltése itt ]

ISFOA díjat kapott ügyvezetőnk

Láng Éva, a Levantex Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgató asszonya megkapta az ISFOA "Nemzetközi díj a sikeres pályafutásért Budapest 2004" elnevezésű díjat.

Az ISFOA nemzetközi Jogi Magánegyetem Pénzügyi és Vállaltszervezési Főiskola együttműködve a budapesti Olasz Kultúrintézettel, az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE) budapesti Irodájával, a Magyarországi Olasz kereskedelmi Kamarával, a Pugliai Ellenőrzött Származású Termékek (Doc) Konzorciumával, a Budapesti Olasz Nagykövetség, az Olasz Külügyminisztérium, a külföldön élő olaszok ügyeivel foglalkozó miniszter, az Olasz Közlekedési és Infrastruktúráért felelős Minisztérium patronálása mellett meghirdette az ISFOA "Nemzetközi díj a sikeres pályafutásért Budapest 2004" címmel.

2004. május 17-én tartották Magyarország európai uniós csatlakozása alkalmából az ISFOA "Nemzetközi Díj a sikeres pályafutásért Budapest 2004" díjkiosztó estet, melyen olyan személyek kaptak kitüntetést szakmai tudásuk elismerése jeléül, aki az olasz, illetve a magyar gazdasági és kulturális területen kiemelkedő sikereket értek el.

  az olasz cégek nemzetközivé tétele,
  a multinacionális együttműködés fejlesztése,
  a kis- és középvállalatok értékesítése;
  az olasz márka és stílus képének piachódítása a világon,
  a Made in Italy minősítés kulturális tartalmakon keresztüli megújítása és megőrzése,
  a termelői és szakmai tevékenység szociális, etikai és morális felelősségének konszolidációja.

Az ISFOA "Nemzetközi Díj a sikeres pályafutásért Budapest 2004" megteremtésével az ISFOA Akadémia olyan személyek szakmai tudását díjazza, akik szakmájuk területén kitűntek, szakmai, gazdasági és szociális területen kiemelkedő sikereket értek el. A díj tehát olyan vállalkozók, gazdasági és pénzügyi szakemberek, művészek, nemzeti vagy nemzetközileg elismert értelmiségieknek szól, akik hozzájárultak mind az olasz, mind a magyar gazdaság növekedéséhez. Magyarországról három díjazott volt: Sebestyén Márta művésznő, Mojzer Miklós, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója és Láng Éva, a Levantex Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgató asszonya.
[ Teljes cikk olvasása, letöltése itt ]

Értékünk az ember

A Levantex Kft. épületének bejáratán több hasznos, közérdekű tudnivaló mellett ott egy - némileg meghökkentő - felirat: "Értékünk az ember". Az effajta szlogenektől már egy jó ideje elszoktunk, és mellesleg mindennapjainkban úton-útfélen épp mintha az ellenkezőjét tapasztalnánk. Mit jelent ez a szlogen, miképp kerül egy ilyen felirat egy tehergépjármű-értékesítéssel, javítással, alkatrész-kereskedelemmel, járműbérléssel foglalkozó cég bejáratára. Előfordul, valaki(k)nek valóban fontos, hogy a divatjamúlt szóval dolgozó önmagát értékes embernek és munkaerőnek érezze? Lehet, hogy ez a Levantexnél már valóság? Ezekre a kérdésekre Láng Éva ügyvezető igazgató adta meg a választ.. [ Tovább ]

"... van olyan ügyfelünk, aki hazafelé tartva este beugrik hozzánk egy kávéra "

Az uniós tagországokban működő nagy- és közepes vállalatnak a kötelező éves üzleti beszámoló elkészítése mellett számot kell adnia társadalmi felelősségvállalásáról (Corporate Social Responsibility - CSR), különös tekintettel működése környezeti hatásaira és a foglalkoztatással kapcsolatos tevékenységére. A frissen csatlakozott tagállamok vállalkozásainak valószínűleg nehezebb lesz teljesíteni ezt az előírást, hiszen a társadalmi felelősség nem oly régen került be a köztudatba, és egyelőre nem is szerves része a vállalati kultúrának. Létezik viszont olyan vállalkozás, amely tizenöt éves fennállása óta mindezt mindennapjai részéve tette. Az Iveco hivatalos magyarországi márkakereskedője és első számú forgalmazója, a Levantex úgy működik, hogy környezete minden résztvevője elégedett legyen. [ Piac és Profit online ]

X

Visszajelzés

=