magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

IVECO Levantex Kft. - IVECO márkakereskedés

Használt IVECO most ajándék szervizzel
Ezúton ajánljuk szíves figyelmébe kifogástalan állapotú 2-5 éves IVECO teherautóinkat, melyeket most ingyenes M1 szervizzel (motor - váltó - differenciálmű olajcsere + szűrők cseréje) kínálunk ügyfeleinknek.

Használt IVECO most ajándék szervizzel

Több mint húsz éve vagyunk az IVECO teherautók hivatalos magyarországi márkakereskedője, így garantáljuk, hogy Ön csak műszakilag és esztétikailag megfelelő járművet fog vásárolni tőlünk. Telephelyünkön történő átadással, a beszerzés teljes folyamatát megoldjuk.

Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el, hogy milyen használt IVECO teherautóra lenne szüksége:
Dunai Gábor: +36-20-539-5334, dunai@iveco-levantex.hu
Pálfi Tamás: +36-20-429-5806, palfi@iveco-levantex.hu

Nyugat-európai partnereinknél megkeressük az Ön igényeinek leginkább megfelelő gépjárművet és ajánlatot adunk rá. Hivatalos IVECO márkakereskedésként hozzáférünk minden gyári adatbázishoz, rendelkezünk minden gyári céleszközzel, melyekkel az autók legrejtettebb titkait is fel tudjuk deríteni és ki tudjuk szűrni a nem reális futásteljesítményt, vagy bármely más problémát. A cégünk által adott árajánlat tartalmazza a teherautó vizsgára kész, kifogástalan állapotát és budapesti telephelyünkön történő átadását.

További információért kérjük, kattintson ide >>

Várjuk megtisztelő jelentkezését!

X

Visszajelzés

=