Iveco Daily furgon, kisteherautó - Teljesítmény

Az új Iveco Daily: kategóriavezető teljesítmény CNG-meghajtással is


A CNG-furgonok átfogó választéka

Az új Iveco Daily kínálja a haszongépjárművek piacán a CNG-furgonok legátfogóbb választékát.

Az Iveco CNG-furgonjai a kiemelkedően környezetbarát, 136 lóerős NATURAL POWER motor új változatával vannak felszerelve.

A 3,0 literes, 136 lóerős (350 Nm) Natural Power EEV kategóriája legalacsonyabb CO2-kibocsátásával és üzemanyag-fogyasztásával büszkélkedhet, és a legtöbb CNG-furgonnál jobb teljesítményt biztosít.

Az Iveco környezetbarát NATURAL POWER CNG-motorjai megbízhatóak, teljesítményük kiemelkedő, üzemeltetési költségeik pedig alacsonyak.

A CNG-tartályok a keret azon oldalsó hossztartói között vannak elhelyezve, amelyek a CNG-furgonok hordószerkezetét is alkotják. Ennek a megoldásnak köszönhetően a motor nem foglal el helyet a CNG-furgon rakteréből.

Az új Iveco Daily az üzemanyag-fogyasztás csökkentését célzó fontos új funkciók egész sorát biztosítja, például az EcoSwitch kapcsolót, amelynek bekapcsolásával a vezető beállíthatja a nyomatékleadást, az EcoMac intelligens hűtőrendszert, valamint az energia-visszanyerési generátort, amelyek mind hozzájárulnak az üzemanyag-fogyasztás több mint 5%-os csökkenéséhez az előző modellhez képest.